Vackra bilder


jhkskkljl
Fotograf: http://iustyn.deviantart.com/


Enormt lycklig

Jag läste idag när jag gick in på datorn att Taylor och Kristen kommer till Sverige! Till Stockholm den 21 juni! När jag såg det blev jag så otroligt glad och det är jag fortfarande det är helt underbart jag är så glad! Jag hoppas verkligen jag får se dom för jag tänker åka till Stockholm och tänk om jag får deras autograf och får träffa dom! Jag började gråta av lycka när jag såg att dom skulle komma hitt.

jdfkl

Längtar!


Cullens i Eclipse

--

Jag gillar den här. Men jag hatar att Alice inte har sin spretiga frisyr som i etta. Tycker också att Jasper och Emmett kanske borde byt plats för att Jasper har en lite större roll i den här filmen.

Jag längtar verkligen till Eclipse nu, det kommer så många nya bilder och klipp. Men jag försöker att inte bli för spoilad vill helst vänta till filmen kommer och se det då. Snart borde jag börja att läsa Eclipse igen för att ladda upp, men nu läser jag Shadow Souls (Vampire Diaries) som är väldigt bra. Men det får bli att läsa Eclipse efter den.

Eclipse

Nu är det inte så jätte långt kvar till Eclipse! Jag längtar till midnattsvisningen jag hoppas verkligen att jag hinner hem och får några bra platser.

RSS 2.0