Elena och Stefan

Nu har jag också gjort en bakgrund med Elena och Stefan från Vampire Diaries.

e o s vd

es2vd
Klicka på den lilla bilden för större storlek.


Jackson Rathbone

Gjort en Jackson Rathbone bild, testade mina nya penslar.
jr

Eclipse

Jag gjorde en Eclipse bakgrund för att testa photoshop, förut har jag fixat bilder i photoimpact men nu så har jag photoshop test i en månad.


The Short Second Life of Bree Tanner

Jaaaa!! Det ska komma ut en ny bok av Stephenie Meyer som heter The Short Second Life of Bree Tanner. Den handlar om Bree som är en ny vampyr som blir dödad i Eclipse. Nu längtar jag verkligen efter att få läsa den. Jag tror inte riktigt jag fattar en men jag är väldigt glad.

Jiiipiii


Dagens Citat

r

Would you like to hear my story, Bella? It doesn’t have a happy ending but which of ours does? If we had happy endings, we’d all be under gravestones now.
-Rosalie Hale, Eclipse


162 Candles

Igår såg jag avsnittet 162 Candels. Det var ett väldigt bra avsnitt men endå så hatar jag det för vad Damon gjorde. Jag som gillade Damon mer efter det förra avsnittet blev så arg på han när han dödade Lexi som var Stefans äldsta vän. Lexi var inte alls med i boken men jag tyckte hon var en bra karaktär och det är synd att hon är borta nu. Så efter det här avsnittet är jag helt klart på Stefans sida. Sen var det fint att se Bonnie visa Elena sina krafter. Slutet var spännande längtar efter att se vad som kommer hända.

<3



New Moon ikväll

Jag fick tag i Bellas box endå genom att min farmor skickade den så jag fick den på måndag. Ikväll blir det att se den, det ska bli kul det.

Bellas Box i affärer

Jag fick inte tag på Bellas box någon stanns i Örebro men min farmor ska köpa den i sin stad och skicka den till mig! Om du ska köpa den i en affär verkar det som den ska finnas på Åhlens(fast inte den i min stad), hemmakväll, media market och skivlagert.

Bellas Box

Imorgon då New Moon dvdn ska komma ut(endel affärer har släppt den för tidigt) ska jag upp på stan och försöka hitta Bellas Box, jag hoppas dom har den!

---


Nu är jag glad

Paramore kommer till Sverige i sommar, 20 juni till festivalen Pier Pressure! Jag hoppas verkligen att jag får gå, deras konsert i höstas var helt fantastisk så jag måste verkligen gå.

ppp


Stockholm snart..

Nästa helg hoppas jag att jag får åka till Stockholm med Ida och Frida. Ska nog stanna där över helgen och då ska jag titta efter Twilight grejer, äta glass och se om dom har dom två sista vampire diaries böckerna.


Shadows Soul

Igår kom Shadows Soul ut, det är bok nummer 6 i Vampire Diaries serie. Jag har läst dom 4:a första och längtar efter att få läsa bok nummer 5 och 6. Fast jag har inte hittat dom i någon bokaffär men jag har sagt att dom borde köpa in dom så jag att hoppas dom gör det eller så får jag se om dom finns på någon affär på nätet.

soul


Tips om Twilight tävlingar

Gå in på http://breathingtwilight.blogspot.com där har dom tre tävlingar! Det är också en bra Twilight sida så gå in och titta och tävla.

Paramore bakgrund

Har gjort en bakgrund med Hayley från Paramore
ppp
Klicka på bilden under för full storlek.
p


Remember Me

Igår såg jag remember me med Malin och Ida, den var verkligen bra men väldigt sorlig. Robert Pattinson spelade jätte bra, det var kul att se han spela någon annan en Edward och han spelade nästan Taylor bättre en när han spelar Edward. Slutet var väldigt sorligt och oväntat, när jag såg datumet läraren skrev på tavlan visste jag att det skulle hända, jag började gråta det var så sorligt. Jag vill verkligen se den igen, den har nog blivit en av mina favorit filmer.
rp


RSS 2.0